Wie ben ik?

Mijn naam is Loraine.
35 jaar oud en met mijn 3 kinderen woon ik in een gezellige wijk in Waddinxveen.

3 jaar geleden kocht ik mijn 1e 'echte' camera.
Wat ik toen nog niet wist is dat fotograferen zo'n passie zou worden!

Nadat ik de resultaten deelde op mijn persoonlijke facebook en instagram, werd ik steeds vaker door bekenden benaderd of ik van hun gezin of kinderen ook foto's wilde maken.

Soms was dit gratis, soms in ruil voor spullen en soms gaven ze me wat geld.
In het begin voelde het heel vreemd om geld te ontvangen voor iets wat ik met liefde deed!
Maar het zorgde er ook voor dat ik daardoor weer spullen kon bekostigen die ik kon gebruiken tijdens shoots! Steeds vaker kreeg ik verzoeken van vrienden van vrienden en ging het balletje steeds meer rollen.

Het werd tijd voor een meer professionele en 'volwassen' naam. Zo is de naam Lovess Pictures ook ontstaan.

Daarnaast verwijst het ook naar mijn liefde voor fotografie. Naast het fotograferen geniet ik erg van mijn gezin en mijn werk in de tandheelkunde. Overigens betekent het feit dat ik in de tandheelkunde werk, niet dat er geen heerlijke zoete botercréme op de taartjes van de cakesmash gaat! 

Lovess Pictures

for moments that matter!