Nolan


Na een langere tijd vooral zwangerschappen te fotograferen, had ik gister weer een baby voor de camera: Nolan. Samen met zijn papa, mama en grote zus Lily kwamen ze langs in de homestudio.

Lily stapte bij binnenkomst meteen de trap op, en eenmaal in de homestudio, besloten we te beginnen met Nolan. Hij vond het uitkleden op zijn beurt alles behalve leuk. Ik plan de shoots altijd ruim, zodat er alle tijd is om te voeden en wachten tot jullie kleine hummeltje gewend is aan deze omgeving, geuren en geluiden. Nolan kreeg nog even lekker wat melk bij mama, en werd nog even geknuffeld door papa. Uiteindelijk zakten zijn oogjes even dicht en konden we hem neerleggen voor de foto’s. Maar zo nieuwsgierig als hij is, gingen zijn ogen vrijwel direct weer open. Dit was helemaal geen probleem want, wat een prachtige oogjes! 

Nog even een andere setting neergezet waar Nolan alleen op de foto zou gaan. Grote zus Lily had inmiddels mijn dochter en haar frozen spullen ontdekt dus zij vermaakte zich ook wel. Nolan knuffelde nog even bij papa terwijl ik de setting veranderde. Dit nieuwsgierige mannetje hield wel echt alles in de gaten! En zo sterk als hij is, probeerde hij elke keer zijn hoofd op te tillen! 

Toen was het tijd om met grote zus op de foto te gaan, zij had er alleen helemaal geen zin meer in. De hele trukendoos werd uit de kast gehaald. Maar deze 2 jarige wist wat ze wilde en hoe ze het wilde, zij wilde de foto’s maken en daarna: ”baby schoot”. Ik zat in de tussentijd geduldig klaar met mijn camera, omdat er altijd vanzelf wel leuke plaatjes uitrollen. Na wat kusjes en knuffel met Nolan, vond ik het tijd dat ook papa en mama voor de camera zouden gaan staan.

Ondanks dat het niet zo was afgesproken, vind ik het zelf wel belangrijk dat er even wat ”echte” foto’s komen van het gezin. Als ouder staat er toch altijd 1 van de 2 de foto’s te maken, dus zoveel gezinsfoto’s zijn er niet. Ik rolde de witte achtergrond omlaag en terwijl papa Nolan vasthield tilde mama Lily op.

Lily wilde liever spelen, maar nadat ze gekieteld werd en de knikkers door de studio vlogen kon ze er toch wel de lol van inzien.

Al met al heb ik een hele diverse serie foto’s kunnen leveren en zijn de papa en mama van Nolan en Lily erg blij met de foto’s.

Lieve Nolan, groei maar lekker kleine man! jij gaat nog zoveel leuke en mooie avonturen beleven met je grote zus en papa en mama!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *