Bijzondere shoot


Laten we voorop stellen dat ik elke shoot bijzonder vind! Maar toch, deze shoot is er echt eentje voor in de boeken, of in ieder geval voor mij.

Wij genieten momenteel heerlijk van onze vakantie, we doen daagjes weg en verder niet bijzonders. Wel werden we uitgenodigd door vrienden van mij om bij hun langs te komen op de camping. We mochten ook gerust een paar dagen komen. Mijn man is daar helemaal niet zo van, maar ik wist hem te overtuigen om in ieder geval 1 nachtje te gaan. Voor de kinderen ook leuk om toch het gevoel te hebben dat we op vakantie waren geweest. Voor de zekerheid pakte ik extra kleding in, voor het geval dat we toch wat langer bleven. Maar goed ook, want inderdaad, mijn man vermaakte zich best dus we bleven wat langer.

Tijdens het boodschappen doen vertelde de gastvrouw dat er een bevriend stel van haar langs zou komen met een baby. Ik had gelukkig ook mijn camera ingepakt en voor de camping liggen prachtige velden waar je zo op kunt lopen. Er was een bloemenveldje, een veldje met droge grassen en een maisveld.

En zo kwamen we tot een geheel onverwachte en ongeplande shoot!

We startte in het bloemenveld en tijdens het shooten werd mijn aandacht getrokken door wat vlinders die speels voorbij vlogen. Twee daarvan bleven om de moeder en haar zoontje vliegen. Op verschillende foto’s zie je ze ook door het beeld schieten. Ik genoot daar oprecht van. Toen ik het opmerkte en vertelde aan de moeder vertelde ze mij een ontroerend verhaal.

Noud die ze in haar armen heeft is hun tweede zoon. Hun eerste zoon; Finn heeft ze maar 14 weken in haar buik mogen hebben. Na 14 weken zwangerschap is hij geboren. Hij heeft zich in hun harten genesteld en daar dragen ze hem altijd mee. Finn is hun kleine witte vlinder.

Hoe bijzonder, op de witte velden, bij de witte bloemen, een witte vlinder om haar heen. Een witte vlinder die zacht fluistert: “Mama, jij bent nooit alleen.”


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *